Nieuwtjes 2010

Juli
Juni Mei
April Januari

Juli

Op de foto van mei was te zien dat we het beukenhegje rond de vuurplaats hebben gepoot, nu een paar maand later geeft het al een mooi plaatje. Natuurlijk brengt het ook weer nieuwe plannen: er moet boven over het betongaas nog een mooie Ramblerroos komen.

Juni

Op 26 en 27 juni was ook onze tuin open tijdens de opentuindagen van de Groei & Bloei afdeling Noordoostpolder. In de theestal was een quilt expositie van Els Tange en Ans van Buuren. Mede door het schitterende weer hebben veel mensen ons een bezoek gebracht. Het geeft een goed gevoel om al die mensen te zien genieten van de tuin.

Mei

De maand mei begint koel en vochtig, ideaal weer om te poten en te verpoten. Achter tussen de vuurplaats en de wei planten we een beukenhaag.

April

Het tuinseizoen is weer begonnen. Dat begint altijd met zaaien en verspenen in de kas, het ene kratje na het andere wordt gevuld met groentes, éénjarigen en vaste planten. De kas lijkt wel een kwekerij.

Januari & februari

Ook in januari waren er veel dagen met sneeuw. Vanaf de eerste sneeuw, gevallen op 17 december, heeft er steeds meer of minder sneeuw op het erf gelegen. Pas op 23 februari was echt alles weg. Dat betekent dat je zo'n winter niks kunt doen in de tuin. Het levert wel mooie plaatjes op.