Nieuwtjes 2014

November Juli
Juni Maart en April
Februari Januari

November

Het wordt winter, dan heb je wel weer zin in hutspot. Dus de tuin in om winterwortels te halen. Dan blijken we de hond in de pot te vinden. De muizen waren ons voor. Wat nog over was hebben we snel geoogst.

Juli

Dit jaar doet de pruimenboom het goed. Een tak hangt zelfs helemaal door. We kunnen er niet aan eten, dat is wel te zien aan de hoeveelheid valpruimen op de grond. Aan het werk dus. Als jam en gedroogd zijn de pruimen veel langer houdbaar.

Juni

Nu het terras zo mooi bestraat is, horen daar ook mooie plantenbakken bij. Natuurlijk komen er witte en gele planten in: Agapanthus africanus ‘Polar Ice’ en Brugmansia.

Maart en April

Lente op de Braamboschhoeve.

Met dit jaar wel een hele mooie achtergrond...

Februari

De bestrating rondom het huis is nog steeds oud spul. En nu de tuin steeds mooier wordt is dat ook aan vervanging toe. Het is een mooie gelegenheid om ook de rozentuin om te bouwen naar kruidentuin. Het is een paar weken hard werken, maar het resultaat mag er zijn!

Januari

De eerste bloemen bloeien al weer: Het zijn de Helleborus orientalis, Helleborus orientalis ‘Anemone’, Galanthus elwesii var. Elwesii (sneeuwklokje) en Eranthis hyemalis (winter akoniet).

Het nieuwe seizoen komt er aan!