Nieuwtjes 2016

September Juni
Maart Februari

September

De berk is in die jaren dat we hier wonen flink gegroeid. Tegenwoordig met de HD televisie wordt er op een andere golflengte uitgezonden, en hebben we door die hoge berk geen tv meer. Dus of de schotel op een andere plek in de tuin, of de berk weg. We kiezen voor het laatste...

Juni

Soms vragen mensen: wat is de beste tijd van het jaar om de tuin te bekijken. Dat is een lastige vraag. Iedere tijd heeft zijn mooie dingen, maar dit jaar bloeien de rozen wel heel erg mooi. En als je van rozen houdt is juni misschien wel de beste tijd.

Maart

Afgelopen weekend hebben we de wilgen geknot. De dikke takken gebruiken we voor het wilgenhekje in de oprittuin. Want na 9 jaar zijn die takken zo verdroogd dat het niet meer stevig is. Vanaf nu gaan we elk jaar een stukje vernieuwen. De middelste wilg is nog niet geknot. Expres, want de konijnen zijn er gek op! Ze eten per dag wel een tak kaal.

Februari

We waren van plan om de buxus rondom de rozen te snoeien. Maar zo ver kwam het niet. Toen we wilden gaan knippen, hadden we zoiets willen we dit nog wel knippen? Het ziet er niet meer uit, zoveel zieke struikjes. We hebben het rigoreus aangepakt en alles er uit gehaald, en meteen verbrand.